You can do it!

Nu regner jeg (vi red.) bestemt ikke med, at der kommer flere børn herhjemme, og da slet ikke lige nu! Men denne video er rigtigt godt lavet og meget anderledes end de traditionelle rejseselskabsreklamefilm med et smukt ungt forelsket par på en strand og en lummer solnedgang. Og hey, hvem kunne ikke bruge en sviptur til Paris, Barcelona eller et helt tredje sted med manden i sit liv?

Nu er vi ret vilde med Barcelona og har gode erfaringer med at rejse dertil med børn. Vi holdt nemlig 3 ugers barsel med Alvin i Barcelona, og fandt byen ideel fordi den er børnevenlig, grøn, har en strand og har et godt metrosystem – men faktisk også kan bruges helt uden brug af offentlig transport, hvilket kan være en fordel hvis du rejser med barnevogn eller klapvogn. Der er smukke parker, den smukke Barcelona Pavillion af Mies van der Rohe, lækre madmarkeder og spændende kvarterer – fra rå og upcoming El Raval til solfyldte pladser og familieområder i Gracia.

Og nu hvor jeg sidder og tænker på turen igen, vil jeg virkeligt gerne snart derned igen med Alvin, Villum og manden min. Vi skal ikke have en baby mere, men vil alligevel  få en rejse med masser af kærlighed og kildevand. For er det ikke det som ens familie er, kærlighed på kryds og tværs.