Er du på udkig efter det perfekte t-shirt til kvinder fra danske tøjmærker? Det kan være svært at finde den rette stil og pasform, der passer til netop din smag og personlighed. Heldigvis har de danske tøjmærker et enormt udbud af trendy og moderigtige styles, som vil få dig til at stråle. I dette indlæg gennemgår vi de forskellige typer af danske designertøj, så du kan finde det tøj, der passer bedst til dig!

T-shirts er en alsidig del af enhver garderobe, og det er let at finde modeller fra danske brands, der passer til enhver lejlighed. Der er et stort udvalg af farver, mønstre og pasformer, så du kan skabe et look som ingen anden. Fra klassiske hvid-sorte designs med grafiske prints til farverige silhuetter med intrikate detaljer – der er noget for enhver smag!

Om du er på udkig efter en mere afslappet t-shirt til hverdagsbrug eller en mere festlig model til specielle begivenheder – her får du inspirationen til at finde den perfekte t-shirt fra de danske mærker. Vi giver en dybdegående analyse af de mange forskellige stilarter og trends på markedet samt tips om hvordan man bedst styler dem. Så læs videre for at opdage alle mulighederne!

En T-shirt er et af de mest almindeligt bårne tøj til kvinder. Det er normalt lavet af bomuld, polyester eller en blanding af begge materialer. De har en rund hals og korte ærmer. Derudover kan det være designet med forskellige slags mønstre eller motiver. Nogle gange kan de også have et logo fra et bestemt tøjmærke på dem. Det er ofte et godt valg for at skabe en cool og afslappet stil.

Der findes mange forskellige former for T-shirts, der er lavet specielt til kvinder fra danske tøjmærker. Disse inkluderer poloshirts, sweatshirts, hoodies og meget mere. Alle disse typer har deres egne unikke designs og farver, som kan appellere til forskellige smagssanser hos kvinder. De er ofte lavet med naturlige fibrer som bomuld og viskose for at give dem en behagelig pasform og følelse mod huden.

T-shirts fra danske tøjmærker tilbyder mange fantastiske muligheder for alle former for stilarter og looks, der passer perfekt ind i den moderne garderobe sammen med anden beklædning fra det danske modebranchen.

At finde den perfekte t-shirt til kvinder fra danske tøjmærker kan være en overvældende opgave. Der er et utal af mærker, der tilbyder forskellige designs, snit og stilarter. Det kan være vanskeligt at vide hvilket mærke der skal vælges. Heldigvis er der mange populære danske tøjmærker, som giver kvinderne mulighed for at få præcis det look de ønsker.

Wood Wood har et bredt udvalg af stilfulde t-shirts til kvinder med et casual udtryk. Deres designs har en minimalistisk, men moderigtig stil med raffinerede detaljer og lejlighedsvise tryk. Sammen med det grundlæggende sortiment af unikke styles, laver Wood Wood også sesongspecifikke kollektioner med farverige print og interessante teksturer.

Ganni er et andet populært dansk tøjmærke, som specialiserer sig i basic og cool styles til hverdagsbrug. Deres t-shirts har typisk lette stoffer som silke eller bomuld samt fede prints eller broderinger. Med Gannis store udvalg af smukke farvekombinationer, kan du skabe det helt rigtige look på ingen tid.

Uanset om du er på udkig efter en løs pasform eller en slimfit T-Shirt, kan du finde den perfekte model fra disse top danske tøjmærker. Med deres varierede designs og materialer vil du sikkert finde noget der passer til enhver anledning – uanset om det er hverdag eller feststemning!

Kvinder har forskellige stilarter og personligheder, og dette er afspejlet i de forskellige typer t-shirts, som de danske tøjmærker har at tilbyde. En T-shirt med rund halsudskæring er et klassisk valg, der kan bruges til mange lejligheder. Denne type t-shirt er ofte lavet af blød bomuld, hvilket giver god komfort. Detaljer som skrifttyper, logoer og mønstre kan give den et unikt udseende.

Tunika-stilen er blevet populær blandt kvinder på grund af sin lethed og alsidighed. Det har en løs pasform, der tillader fleksibilitet og bevægelighed. Tunikaer kan være lange eller korte, afhængigt af smag og formål. Danske tøjmærker har således tunikaer i et bredt udvalg af farver og designs at vælge imellem.

Muscle T-shirts er velegnet til aktive kvinder på grund af deres snit, der fremhæver musklerne på armene. Disse t-shirts er ofte fremstillet i elastisk materiale for at give ekstra bevægelighed under træning. De findes i en bred vifte af moderne styles og farver fra mange danske tøjmærker.

Derfor findes der et stort udvalg af forskellige typer t-shirts til kvinder fra danske mærker: Fra det klassiske valg med rund halsudskæring til moderne muskeltshirts – alle med et unikt design for at opfylde enhver stilpræference!

Danske tøjmærker har et stort udvalg af moderigtige t-shirts til kvinder. Deres designere er altid på udkig efter nye trends, der passer til den moderne kvinde. Farvepaletten er ofte beroligende og klassiske, men designs findes også i lysere farver og mere livlige mønstre. Det smukke ved disse t-shirts er, at de kan bruges alene eller med andre beklædningsgenstande som jakker, cardigans eller bukser for at skabe en lækker outfit. T-shirts fra danske mærker har normalt en god pasform og er behagelige at have på. Derudover bruger de ofte økologiske stoffer som bomuld, hvilket gør det muligt for kvinden at føle sig godt tilpas samtidig med, at hun ser stilsikker ud. En anden tendens indenfor danske t-shirt designs er minimalisme – de har deres basis i grundlæggende former og pastelfarver. Disse designs fungerer godt alene eller sammen med mere teknisk inspirerede items såsom sportstøj eller outdoor gear. De kan bruges til enhver lejlighed, da de giver et simpelt look med lethed og elegance. Et sidste trendindtryk fra danske t-shirts til kvinder inkluderer bolde farver og intrikate detaljer; disse kan give et lidt mere raffineret udtryk end den minimalistiske stil. Desuden er flere af disse designs fremstillet af genanvendte materialer som polyester, hvilket gør dem miljøvenlige valgmuligheder for kvinder der ønsker at se fashionable ud samtidig med at holde sig opdateret om miljøbeskyttelse.…

Når du kører et websted ved hjælp af blogsoftware, kommer du automatisk til et særligt udgivelsessystem . Du får pinger. I blogging er et ping et specielt signal, at blog-publishing-software sætter op til at underrette andre servere, når indholdet af din blog er opdateret.

En pingback er en type af ping, der også sender information tilbage til din server om hvilken anden side, der linker til dit websted. blogging-software vil derefter vise en liste over pingbacks i forbindelse med det pingede indhold.

Der er to hovedårsager til at bruge pingbacks. For det første giver de dig mulighed for at følge med i, hvilke andre sider der linker til dit websted, og for det andet giver de besøgende på dit websted mulighed for at se, hvilke andre sider der også har linket til det indhold, de lige har set.

Pingbacks kan dog også være en kilde til spam, så mange bloggere vælger at slå dem fra. Hvis du er usikker på, om du skal bruge pingbacks på dit websted, kan du altid kontakte din blog-udbyder for at få deres anbefaling.

Sådan opsætter man Pingback i WordPress

Opsætningen af Pingback i WordPress er ret let og ligetil. Man skal bare følge disse trin:

1. Opret din WordPress blog her

2. Login til din WordPress-konto

3. Gå til “Indstillinger” og derefter til “Diskussion”

4. Find afkrydsningsfeltet ud for “Tillad pingbacks på indlæg” og kryds dette af

5. Klik på “Gem ændringer” for at confirmere dine indstillinger

Når du har gjort dette, vil dine pingbacks være aktiveret og klar til brug. Husk dog at man skal være forsigtig med hvilke indstillinger man vælger for sine pingbacks, da dette også kan give anledning til spam.

Hvordan kan man bruge Pingbacks?

En af de bedste måder at bruge pingbacks på er ved at opsætte en Google Alert på de søgeord, som man ønsker at følge med i. På denne måde kan man modtage beskeder fra Google, når der er links til ens websted, og se hvilke sider der linker til hvilket indhold. Dette kan være en god måde at følge med i, hvad der bliver sagt om dig eller dit websted på nettet.

Det er dog ikke den eneste måde, man kan bruge pingbacks på. Man kan også bruge dem til at få fat i kontaktinformationer på de personer, der linker til ens websted. Dette kan være en god måde at netværke på eller finde potentielle kunder.…

Find sjove gadgets og unikke gaveidéer

Gadgets findes til stort set alle de kategorier man kan komme i tanke om, uanset om det er sjove gadgets, til leg, sjov og underholding, eller lidt mere seriøse gadgets.

De fleste personer forbinder gadgets med sjovt legetøj til børn, men der findes faktisk utrolig mange gadgets der passer til alle aldersgrupper, både til leg og underholdning, men også gadgets som der kan hjælpe folk med at gøre hverdagen lidt lettere.

Hvad kan jeg ellers med gadgets?

Hvis du gerne vil overraske en veninde, ven eller kæreste med en unik gave som de aldrig havde regnet med, så er sjove gadgets også den helt perfekte løsning. Nogen gange er det bare lidt sjovere at købe noget anderledes til personen, som helt sikkert nok skal bringe et smil på læben.

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt oplevet hvor svært det kan være at finde gaver til folk, når de ikke ønsker sig noget. Det er nok også en af grundende til at gadgets er blevet helt vildt populært, når folk skal finde inspiration til nye og smarte gaveidéer.

Hvad koster gadgets?

Det geniale ved gadgets, er at der altid findes mange forskellige fede gadgets til alle personer og aldersgrupper. Noget der er endnu mere fantastisk, er prisen. Gadgets findes nemlig i mange forskellige prisklasser.

Det er lige meget om du søger en billig eller dyr gave, uanset hvor meget dit gavebudget er på, vil du altid kunne finde et kæmpe udvalg af blandet gadgets, som passer helt perfekt til dig.

Shopping på nettet er også blevet meget populært i Danmark, og mange andre steder i verden.

Når vi online shopper, er priserne altid væsentlig lavere end når vi handler i fysiske butikker, vi finder altid frem til det vi søger på ingen tid. Vi behøver aldrig at tænke på hvornår butikken lukker, og hele bestilling bliver gennemført på meget få klik. Det er både smart og let, og bliver hele tiden forbedret.

Når du handler hos GStore, får du både hurtig levering, billig fragt og selvfølgelig de nyeste gadgets, til lave priser. Hvis du er interesseret i at se deres blandet gadgets fra deres online katalog, så tag et smut ind og besøg deres webshop.…

Ravjagt på Vestkysten i 2021

Vestkysten er hjemsted for de mest garvede ravjægere i Danmark. Det er ikke så mærkeligt endda. Vestkysten er nemlig hjemsted for mere end 45 % af alle ravfund i landet.

Men hvor skal man planlægge at tage hen hvis man vil være sikker på at finde rav på sin ravtur. Det kan der være delte meninger om, men der er nogle små tips og tricks til hvordan på stranden du finder ravet og hvornår på døgnet det er bedst og hvor chancerne for succes er størst.

1. Start din ravtur umiddelbart efter højvande

Rav er lavet af harpiks og er derfor superlet i forhold til sten og grus. Så ved højvande vil det rav der er kystnært, blive trukket med op af vandet. Når havet trækker sig tilbage igen, vil ravet blive liggende på stranden. Og da rave jo er let bliver det liggende oven på småsten og grus.

2. Gode chancer for ravfund efter storm

Efter en storm er det bare med at komme ud på stranden. I hvert fald hvis man vil finde rav. De større stykker rav, der er lidt tungere, skal lige have lidt mere hjælp til at komme frem til stranden. Det klarer en god efterårsstorm. Desværre bringer storme også tang og alt muligt andet med sig og det kan godt være man skal rode lidt efter ravet. Men der er en virkelig god chance for at finde et af de helt store stykker her.

3. Prøv ravjagt med ultraviolet lys

Det kan være supersvært at finde rav. De små klumper ligner faktisk sten til forveksling og man kan nemt kommer til at går forbi rigtig mange ravstykker i sin søgen. Men, heldigvis har nogen fundet på at bruge UV lys, altså ultraviolet lys, og det har vendt ravjagt i Danmark helt på hovedet.

Når man søger efter rav med UV lys kan man utroligt nemt skelne rav fra sten, de små ravklumper lyser nemlig rigtig meget op i et gulligt skær.

Læs mere om ravjagt med UV lys her

5 gode steder at finde rav på Vestkysten

Vestkysten er stor. Der er enormt meget kyst at starte på i sin søgen efter rav. Det kan godt være lidt uoverskueligt at finde ud af hvor man skal starte og om man overhovedet er startet det rigtige sted. Hos treasurehunter.dk kan du læse en artikel om 5 gode ravsteder på Vestkysten hvor du med sikkerhed kan finde dig første stykke rav.

God ravjagt!

Trådløse alarmsystemer er pålidelige, fordi de ikke har ledninger, der kan skæres, det er usandsynligt at deres frekvenser afbrydes og de kan overvåges 24/7. Men, kommunikation kan undertiden være uforudsigelige, og de er også mere sårbare over for hacking end kablede alarmer er. Miraca har markedets bedste og billigste alarmer,.

Hvorfor trådløse tyverialarmer er pålidelige

Miraca
  • De har ingen ledninger
    Indbrudstyve kan hurtigt komme ind i et væbnet hjem ved blot at skære telefonlinjen i et kablet alarmsystem. Trådløse sikkerhedssystemer har ikke  denne store sikkerhedsrisiko for at blive skåret af en frygtløse tyv, gnavet i stykker af rotter, eller beskadiget under dårligt vejr.

  • De bruger serialiseret kommunikation
    Ældre modeller af trådløse sikkerhedssystemer opererede på samme frekvens som andre almindelige husholdningsartikler – som garagedøråbnere, bevægelsesdetektorer og trådløse routere. Hvis disse enheder var i nærheden af dit alarmsystem og på samme frekvens, kunne de forårsage radiofrekvensinterferens og indstille systemet fra.
    Heldigvis bruger trådløse alarmsystemer nu serialiseret teknologi, hvilket betyder, at de kun linker til systemets kontrolpanel. Hver trådløs sensor og trådløs nøgle er programmeret ind i kontrolpanelet, så ingen andre enheder kan forstyrre.

  • De overvåger 24/7
    Trådløse systemer synkroniseres med mobile enheder, så du kan overvåge din alarm når som helst – uanset hvor du er. Trådløse systemer sender SMS-beskeder med opdateringer om alarmsystemets status. På den måde ved du, hvad der sker med dit hjem hele tiden. Mange trådløse alarmsystemer fungerer også via batteristrøm – eller bruger batteristrøm som sikkerhedskopi – så alarmsystemet stadig er operationelt, selv i strømafbrydelse. God alarm hos Miraca, og til billige penge.

Hvorfor trådløse tyverialarmer kan være upålidelige

Alle fordelene hos Miraca
  • De kan have uforudsigelige forbindelser
    Trådløse systemer kan give uregelmæssig service. Ligesom dit Wi-Fi mister forbindelsen og din mobiltelefon falder ud af service fra tid til anden, kan dit trådløse alarmsystem tilfældigt afbryde. Hvis den oplever interferens fra elledninger eller vægge, kan dens trådløse sensorer mislykkes. Selvom chancerne er ringe, at sensorer vil mislykkes, er det en risiko at overveje.
    Dette er en af grundene til kablede hjem sikkerhedssystemer er standarden for virksomheder med meget fortrolige operationer: kablede alarmsystem udstyr er generelt mere pålidelige, fordi det kommunikerer med kontrolpanelet gennem ledninger, som er pålidelig medmindre beskadiget.

  • De kan være sårbare over for forstyrrelser
    Ligesom ethvert andet elektronisk enhed, der bruger et trådløst signal, er trådløse alarmsystemer modtagelige for forstyrrelser. Folk kan bruge software, der sender falske alarmer, afvæbnes et system, eller bemærker, hvad tid på dagen systemet er bevæbnet, og hvilke døre der står åbne. Det er sandsynligt, at de fleste indbrudstyve stadig vil se efter lettere måder at få adgang til dine ejendele på – som at komme ind gennem en dør eller et vindue – men det er stadig en sårbarhed at være opmærksom på. Find en 868MHz tyverialarm hos Miraca.

Samlet set er trådløse alarmsystemer pålidelige, selv om der er et par mindre pålidelige aspekter. De bedste alarmsystemer alle har trådløst udstyr og overvågning, og teknologien bliver løbende forbedret.…

Hundemad

Tørfoder eller vådfoder

At vælge den bedste hundefoder til din hund, kan være en lang proces.

”Hundefoder verdenen” tilbyder en bred vifte af hundemad og dåse hundemad fra Premium mærker som Wolfsblut og Sams Field.

Her er nogle råd, der kan hjælpe dig med at finde den ideelle hundefoder til din hund

Overvej din hunds alder, størrelse og motion.

Den rigtige kost vil blive formuleret specifikt til din hunds alder. For eksempel, hvalpe har brug for en god mængde kalorier til at vokse, især inden for deres første 5 måneder. I vækstfasen har hvalpe brug for calcium, protein og essentielle næringsstoffer for at udvikle sig fuldt ud. Men senior hunde har brug for mad med et højere indhold af fibre og færre kalorier for at forhindre overvægt. Voksne hunde vil have varierende behov afhængigt af deres livsstil og aktivitetsniveau. Størrelse er også en afgørende faktor, når det kommer til at vælge den rigtige hundemad; mindre og større hunde har forskellige fysiologiske behov. Mindre hunde for eksempel kræver mad, der giver dem højere niveauer af energi end større hunde.

Komplet eller supplerende mad?

En komplet tør hundemad er designet til at give hele spektret af næringsstoffer, alt dit kæledyr har brug for at forblive sunde. Det betyder, at maden kan fodres på egen hånd, uden at det er nødvendigt at kombinere det med andre fødevarer eller kosttilskud. Dette gør at sikre din hund får det rigtige antal kalorier er meget lettere. Supplerende fødevarer på den anden side skal fodres sammen med andre produkter, ofte herunder våde fødevarer, for at sikre, at dit kæledyr modtager alt, hvad det behøver for at holde sig sund.

Særlige behov

Overvej din hunds helbredskrav. Lider din hund af en følsom mave, hud eller fælles problemer? Har hunden nogen allergier? Chancerne er der, en særlig hundemad til disse almindeligt forekommende problemer til at lindre symptomerne.…

elektriker, murer, låsesmed et og samme sted

Et nummer til alle håndværkere

Det findes et bygherre og elektriker i København der du kan få det hele et sted, så at du ikke skal behøve bøvl med flere forskellige kontaktpersoner. Du kan få hjælp til alt fra tømrer-, murer, elektriker- og låsesmede opgaver i hele Storkøbenhavn, hele døgnet rundt. Firmaet hedder Norh og har valgt at samle en gruppe af forskelige håndværkere. For at gøre kundernes byggeproces nemmere og mere effektiv. Og de er vane til at arbejde sammen, derfor kender de hindanden og det skal ikke arbejdes med kontakter og telefonnummer. Når du vælger Norh til at varetage en opgave, kan du derfor være helt sikker på at få løst opgaverne effektivt og kvalitetsmæssigt.

Fagmænd med erfaring

Når du beder Norhs håndværkere om at varetage et fremtide projekt, kan du nøjes med en enkel kontakt, et nummer du skal ringe til. Det vil sandsynligt gøre din byggeproces langt mere overskuelig. Du slipper nemlig for at koordinere de forskellige grupper af håndværkere og at sørge for at de gør sit arbejde rigtigt og at de møder til den rigtige tid. Du kan f.eks. læse om Norh og Norh låsesmed Amager her. Du finder kontakt info på deres hjemmesider. De har bland andet afdelinger på Amager, Frederiksberg, Nørrebro og Østerbro.

elektriker, murer, låsesmed et og samme sted

E-boks dansk system til post til via mobil

Det var en mindre revolution da man fik indført e-Boks i danskernes bevidsthed for et par år tilbage. e-Boks har ændret begrebet post og hvad der kan lade sig gøre, for borgeren der ønsker at bruge nettet mest muligt. Med e-Boks kommer lønsedler, breve fra banken og alle former for post fra det offentlige til at fremstå som oldtidsfund.

Digitaliseret og væk med rudekuverter

e-Boks har digitaliseret alt hvad man tidligere modtog i rudekuverter, og på den måde gjort det nemmere for både sender og modtager at have med disse dokumenter at gøre. Overblikket er generelt blevet bedre, og derfor er der ikke lige så meget besvær med at holde styr på hvor man lige har lagt sin lønseddel fra sidst. Det hele er samlet på e-boks, og man kan derfor bare gå tilbage i sine arkiver og finde det man skal bruge.

Det første skridt var altså at man fik digitaliseret alt hvad der hed post fra det offentlige osv. Men hvad man ikke havde tænkt som en oprindelig del af tanken, var at man også ville kunne bruge e-Boks på smartphones. Med e-boks på smartphone kan man have dine arkiver med overalt. Man er altså ikke begrænset af at det kun er på sin computer, at alle dokumenterne ligger.

Apps til iPhone og Android har gjort det nemt at tjekke sin e-boks lige meget hvor man befinder sig. Ikke nok med at man kan læse alle sine dokumenter og kigge i arkiverne, men man kan også tilmelde sig private afsendere og uploade billeder fra sit billedarkiv. Hvis man så pludselig finder ud af at de info man har opgivet ikke stemmer overens med de aktuelle, så kan man også ændre dem på sin Android. Det også vigtigt at beskytte sin mobil med et cover til din iPhone X og iPhone Xs mobil. Og her finder du alle type iPhone X covers: i silikone, læder, med kortholder og m.m.

Det vigtigste er bare at man har aktiveret sin e-Boks bruger, og har et log-on. Hvis man har erfaring med at bruge e-Boks på computeren, vil udgaven til Android ikke være forskellig fra det man allerede kender. Faktisk mener nogen at udgaven til Android er mere overskuelig end den til computer.

e-boks er med til at gøre hverdagen nemmere. Med digitaliseringen af post og dokumenter trådte man et stort skridt væk fra den gammeldags papirpost, men med overførslen til Android har man endnu engang flyttet på grænsen for hvad der er muligt. Ikke nok med at man kan hente sin dokumenter selv, men man kan også gøre det når man har lyst.…

Din nye kjole

Er der noget man er glad for, efter et køb, er det helt sikkert en ny kjole, der bare stråler i sine farver og sit design. Giv dig selv muligheden for at opleve dette igen og igen og vær altid med på den sidste nye mode, uden at tømme bankbogen – du har mulighed for at gøre det lige her.

En kjole til dig og mig 

Du er blevet forelsket i en eller flere kjoler og vil bare gerne have dem nu, hvad er det så egentlig der holder dig tilbage, hvorfor ikke bare købe kjolen allerede i dag, uanset om det er en kort eller lang kjole, har du alle mulighederne for at finde den lige her, så du ikke behøver at lede andre steder mere.

Der kan være stor forskel fra dig og mig, hvad vi ønsker af kjolen, men uanset din stil eller min stil, er der mulighed for at finde den det samme sted. Derfor er der ikke mere behov for at betænke sig, det handler bare om at få den i indkøbskurven og nyde den i fulde drag, når posten efter en dag eller to, leverer den til dig.

Det er skønt at vide, at din næste kjole kan blive leveret efter ganske kort tid, så du allerede kan have den klar til weekenden, når den bliver bestilt onsdag eller torsdag. Det er en fantastisk måde at finde sin næste festkjole på, da du nok allerede er blevet inviteret om torsdagen til alle weekendens fester.

Kjolen  der giver nyt liv

En kjole er god til mange ting, en af dem er netop at give dig fornyet modeliv, ved bare at ændre på ganske enkelte detaljer. Det kan være et par andre sko eller stiletter, nogle andre smykker eller en tredje ting, og vupti – så er det næsten en helt ny kjole du står med. Det giver mange fordele at være kjolepige.

De mange fordele er også her samlet på et sted, da du kan få alle former for accessories, både smykker, sminke og meget meget mere. Find det du mangler og bliv positivt overrasket over hvor lidt der er blevet hævet fra bankbogen, når du er færdig med at handle kjoler og accessories her ved os.

Du bliver helt sikkert et hit i din nye kjole, så nyd det og følg med på online mode, der kommer hele tiden nye kjoler til.

Anmeldelse af e cigaret fra Eleaf

E cigaretter fra det kendte mærke Eleaf

 

Eleaf E cigaret er en af de mest vel – kendte mærker indenfor e smøger vaping, og med god grund. Mods i denne ikoniske serien har altid været brugervenlige, pålidelige og måske vigtigst, meget overkommelige. I år, det kinesiske selskab har været på forkant med innovation i denne meget konkurrencedygtig industri, og den nyeste tilføjelse til E cigaret serien – E cigaret  75W-beviser, at de stadig har en kant. Som du ved at se, der er mere i denne lille enhed end opfylder øjet, og når parret med den nye Melo 3 Mini sub ohm tank, det er bare en lean, betyde tåge-gør maskinen.

Det indeholder en e cigaret fra Eleaf

Eleaf starter kit kommer i en plast-indpakkede hvid papkasse og indeholder en E cigaret af mærket Eleaf, to EF coil hoveder (0.3Ω og 0.5Ω), et USB-kabel, Velnæret brugermanualer for både mod og tanken, og en lille pose med ekstra o-ringe. Det er en komplet pakke, der mindede mig om den SMOK e cigaret startpakker, som jeg gennemgik ikke så længe siden, at det er en god mulighed for mellemliggende og selv nybegynder vapers, der ønsker at foretage skiftet til avancerede mods. I dette tilfælde alt hvad du behøver er en 18650 batteri, nogle e-væske, og du er god til at gå.

E cigaret

Den første ting du bemærker ved en Eleaf E cigaret er dens reduceret størrelse. På bare 70.6 x 45,2 x 23,2 mm – ikke herunder Melo tank – er det absolut den mindste boks mod jeg nogensinde har brugt.

Selv hvis du har små hænder, det er virkelig behagelig at holde og passer i den mindste af lommer og punge, så helt sikkert et plus på bærbarhed. Men, her er det virkelig interessante del- er faktisk kortere end en 18650 batteri, så du får en til at passe inde i enheden.

billig e cigaretter fra Eleaf

Dette er endnu en af de nyskabelser, Eleaf er kendt for-de kom op med et batteri udvidelse cap (den runde ting ved siden af 510-forbindelse, som giver mulighed for batteri til rager lidt. Fælles landbrugspolitik er super let at fjerne og sætte tilbage når du skal udskifte batteriet og ikke får på måde overhovedet når du skal skrue på en tank eller rode med mod.

Det er et nyt design, der ikke gør det godt med alle, men det tjener sit formål – imødekommende en 18650 batteri mens du holder størrelsen af mod så lavt som muligt.

En anden interessant ting ved E cigaret design er placering af knapperne. En buet brand knappen sidder flush på den ene side af enheden, lige over et temmelig stort LCD-display og en mikro-USB-opladning/Opdater port.

Men dette er en variabel watt/temperatur kontrol mod, så hvor er den ‘+’ & ‘-‘ knapperne nødvendig for at foretage de nødvendige justeringer, højre? Nå, var Eleaf lagde dem på det bedste sted for dem bunden af mod.

Eleaf E cigaret

De er placeret i en lille krumning, så de er flush, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om dem at få trykket ved et uheld, når du placerer E cigaret  på en flad overflade.

At have vænnet sig til disse knapper på siden eller oven på mod, fandt jeg deres positionering en smule akavet på først, men jeg hurtigt vænnet sig til det og til sidst fik at værdsætte mod renere udseende.

Du kan her se et kæmpe stort udvalg og så finde din e cigaret der vil helt sikkert være en der lever op til dit behov.…