Mamalicious / Prespring

02.01.2013 af: PIXI PR Kategori: Fashion, PR

Rain 2_4 Woven Top Snow White Oeon Orange
Veera Jumpsuit Black

Året sluttede koldt og vådt, derfor kan det denne årets første uge, være tiltrængt at tænke og glæde sig til nye tider. Hvor december er lig med julelys og hygge, der får måneden til at føles kort og forbigående, er januar dræbende lang. Den slæber sig afsted i mørket, og hvad enten du har en hverdag på barsel eller i almindeligt tempo, så er januar nok ikke din favorit. Faktisk er den bedst, hvis man bare rejser væk. Har du ikke lige planlagt at tilbringe måneden på Maldiverne, kan den nye Mamalicious pre-spring kollektion være en slags get away. Den er nemlig inspireret af friske farver, som byder foråret velkommen, hvor blandt andet pastel farver er en gennemgående farve. Gravid eller ej er farven sort en fast bestanddel af min garderobe og jeg kunne ikke leve uden den, og denne  jumpsuit er super cool. Den passer ind i min øvrige stil, og kan bruges til både hverdag og fest. Skal der sniges lidt farve ind er coral lækkert til sommerbrun hud, så denne lette bluse er god til en varm forårsdag.

Mamalicious købes over hele landet, find butik her eller online.

Dette indlæg er sponsoreret og bringes i samarbejde med Mamalicious.


 

 

 

 

2 thoughts on “Mamalicious / Prespring

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

behind

sarah-profil2013

Sarah Kirkemann, PR Manager

33-årig Fru og mor til Alvin og Villum. Cand. mag. i Medievidenskab og Digital Kommunikation og er derudover uddannet indenfor Fashion Journalism, Fashion Promotion og Art Direction fra Central Saint Martins College of Art & Design i London. Besidder visuel fortællelyst og skriver om livsstil, mode og bolig.

Skærmbillede 2013-10-18 kl. 20.01.19

Jeg bidrager til

Mondays-living-cover

Jeg bidrager i

bolgiciouslookbook-cover

Jeg bidrager i

image