LEGO Duplo / Casting

13.01.2013 af: PIXI PR Kategori: PR , ,

Alvin skal castes til det nye farverige Duplo LEGO, der er LEGO for de 1 1/2 – 3-årige. LEGO Duplo lancerer tre typer nye klodser, nogle der ikke kræver nogen instruktion, hvor fantasien får frit løb og barnet selv bygger. Duplo learning, hvor tal og bogstaver indgår i legen og et legesæt, hvor der er givet instruktioner til forskellige muligheder at bruge klodserne på. Det er bevist, at børn som får lov at lege meget, udvikler kreativitet, bearbejder oplevelser og følelser og afprøver forskellige roller, hvilket udvikler deres indlæring, så at reklamere for LEGO Duplo er jo i en god sags tjeneste :-)  Og da Duplo allerede er et hit herhjemme, håber jeg på at castingen vil gå som en leg. Nu er Alvins modelkarriere med noget svingende udfald, da han simpelthen ikke er til at regne med. Men det kunn da være ret sjovt at se ham reklamere for de legendariske klodser. Mere om castingen i næste uge.

Foto & kilde: LEGO

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

behind

sarah-profil2013

Sarah Kirkemann, PR Manager

33-årig Fru og mor til Alvin og Villum. Cand. mag. i Medievidenskab og Digital Kommunikation og er derudover uddannet indenfor Fashion Journalism, Fashion Promotion og Art Direction fra Central Saint Martins College of Art & Design i London. Besidder visuel fortællelyst og skriver om livsstil, mode og bolig.

Skærmbillede 2013-10-18 kl. 20.01.19

Jeg bidrager til

Mondays-living-cover

Jeg bidrager i

bolgiciouslookbook-cover

Jeg bidrager i

image