Growing Up

09.12.2012 af: PIXI PR Kategori: Family

Min mand har fødselsdag i dag, men jeg nåede desværre ikke at tage et billede af morgenbordet før det lignede Jerusalems ødelæggelse. At have fødselsdag efter man har fået børn, er jo fantastisk, fordi man ikke vågner alene og har sine kære omkring sig (vi har det i særdeleshed fortiden med to børn i soveværelset), og efter at have læse Sneglcille´s blogindlæg i 24 timer om livet som deleforælder, ved jeg jo godt, at jeg ikke vil bytte det for noget. Men indrømmer da, at vi gerne ville have fejret fødselsdagen i dag med at sove længe og spise sen og langsom morgenmad med avisen.

Da min mand blev 30 år, boede vi i London, havde et rigt kulturelt liv, hvor vi gik meget ud og spiste meget ude på restauranter og pubs. Vi boede i cykelafstand til Notting Hill og en spytklat fra Westfield´s shopping muligheder, og satte slet ikke nok pris på det. Jeg kan vist godt hviske, at jeg havde travlt med at ønske mig at etablere mig “sådan rigtigt”, så da vi stod overfor at kunne forlænge kontrakten, rejste vi i stedet hjem og fik Alvin. Det fortryder vi selvfølgelig ikke, men vi har måtte sande at med to børno´og hus og hjem, så er man pludselig lidt bundet og spontaniteten har fået stækket vingerne. Der er mange hensyn at tage, selvom vi bliver ved med at sige til os selv, at vi sagtens kan rejse ud igen og man godt kan tage ud og spise med børn. Det kan man også, man skal bare ikke tro at det bliver som før. Det er mere kaotisk og nogle gange stresser man så meget imens, at det havde været hyggeligere at blive hjemme.

Derfor er mine juleønsker også blevet utroligt voksne:

- Børn der sover igennem og sover længe  (søvn er et ret stort issue for mig fortiden, fordi der ikke er nok af det)
- Rejse til varmen – all inklusive
- Struktureret hverdag, hvor en anden end mig er tovholder
- En au pair
- At jeg prioterer pilates hver aften og det giver resultater på krop og mind

- At vinde i Lotto

One thought on “Growing Up

  1. Sjovt, som børn får ens ønskeseddel til at ændre karakter. Greb mig selv i at skrive “håndstøvsuger” på i år…gaaaab, man! Altså, udover børn der sover i gennem og en…nej, to, au pair-piger :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

behind

sarah-profil2013

Sarah Kirkemann, PR Manager

33-årig Fru og mor til Alvin og Villum. Cand. mag. i Medievidenskab og Digital Kommunikation og er derudover uddannet indenfor Fashion Journalism, Fashion Promotion og Art Direction fra Central Saint Martins College of Art & Design i London. Besidder visuel fortællelyst og skriver om livsstil, mode og bolig.

Skærmbillede 2013-10-18 kl. 20.01.19

Jeg bidrager til

Mondays-living-cover

Jeg bidrager i

bolgiciouslookbook-cover

Jeg bidrager i

image