1. Advent

02.12.2012 af: PIXI PR Kategori: Family

Holder 1. advent indendøre, da jeg er syg og har sendt mand og søn til juletræsfest på TV3. Herhjemme kigger Villum og jeg ud på sneen og skutter os…

(4 timer senere)  Familien samlet igen og ynglet beriget med  flotte gaver – en raketputteboks og en brandstation. Herhjemme falder vi på stribe. Først var det manden der var syg, så mig og nu har Alvin 39 i feber. Begge drenge sov kl. 19.30, hvilket er højest usædvanligt herhjemme, hvor putteseancen snildt varer 60 minutter og jeg sidder nu i dobbeltsengen med en kogende varm Avin på min ene side og en snorkende Villum på skødet, mens jeg forsøger at ramme tasterne.

2 thoughts on “1. Advent

  1. Tak. Jwg håber virkelig på at være rask imorgen,, da jeg tilsyneladende står til at skulle være hjemme med begge drengene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

behind

sarah-profil2013

Sarah Kirkemann, PR Manager

33-årig Fru og mor til Alvin og Villum. Cand. mag. i Medievidenskab og Digital Kommunikation og er derudover uddannet indenfor Fashion Journalism, Fashion Promotion og Art Direction fra Central Saint Martins College of Art & Design i London. Besidder visuel fortællelyst og skriver om livsstil, mode og bolig.

Skærmbillede 2013-10-18 kl. 20.01.19

Jeg bidrager til

Mondays-living-cover

Jeg bidrager i

bolgiciouslookbook-cover

Jeg bidrager i

image