Osuma

20.11.2012 af: PIXI PR Kategori: PR

Vores husstand har under sidste barsel og Alvins post-barsel haft enorm glæde af at handle på nettet og få varerne leveret på adressen. Det gør jeg stadig, men fortrinsvis med indkøb af tøj, ting på Trendsales, kontaktlinser og gaveartikler. Men det er anstrengende at nå at få handlet med to små børn, og weekenderne vil vi hellere bruge på at gøre hyggelige ting sammen og besøge venner og familie, derfor er jeg fundet frem til Osuma.dk. På Osuma.dk kan du bestille dine dagligvarer over internettet – 24 timer i døgnet og lige når det passer dig, og da Osuma.dk samarbejder med Kvickly og Super Brugsen kender du måske allerede varerne? Der er et stort udvalg af de mest almindelige dagligvarer og din bestilling leveres til direkte til din adresse. Vareudbuddet er stort og velassorteret, hvad enten du vil købe økologisk med Änglamark og Urtekram eller  discount med COOPs Xtra-produkter. Du kan også handle Dagligvarer på nettet direkte fra din smartphone. Særligt smart kan det være i den kommende juletid, der nemt bliver stresset og hektisk. I denne højstemte tid er det hyggeligere at bruge tiden på julegaveindkøb, julekalender og familiehygge end indkøb af bleer, leverpostej og juleguf. Bruger du nethandel og hvad er din holdning dertil?

Bemærk at der er fri levering frem til 31/12-2012, hvis du bruger rabatkoden ZB4AYH

Dette indlæg er sponsoreret og bringes i samarbejde med Osuma.


 

3 thoughts on “Osuma

  1. jeg har ikke brugt nethandlet før så har derfor ikke rigtig dannet mig en holdning til det. men det kunne sagtens være at det skulle prøves. Har du selv afprøvet Osuma?

  2. Pingback: Osuma Food Delivery

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

behind

sarah-profil2013

Sarah Kirkemann, PR Manager

33-årig Fru og mor til Alvin (2010) og Villum (2012). Cand. mag. i Medievidenskab og Digital Kommunikation og er derudover uddannet indenfor Fashion Journalism, Fashion Promotion og Art Direction fra Central Saint Martins College of Art & Design i London. Besidder visuel fortællelyst og skriver om livsstil, mode og bolig.

Skærmbillede 2013-10-18 kl. 20.01.19

Jeg bidrager til

Mondays-living-cover

Jeg bidrager i

bolgiciouslookbook-cover

Jeg bidrager i

image