Mamalicious / Christmas look

17.11.2012 af: PIXI PR Kategori: Fashion, PR ,

Det danske mærke Mamalicious er leverandør af pænt og prisvenligt Graviditetstøj, og den kommende Vintermode for gravide og ammende er både festlig og behagelig at have på. To ting der er vigtig for, at du føler dig tilpas med den store mave og ekstra kilo. Desuden ved du med garanti, at det er i en begrænset periode, at du fylder ekstra i landskabet, og gider derfor ikke bruge flere tusinde kroner på et jule- eller nytårsoutfit i XL.

Mamalicious‘ winter og party kollektionen Night reflection består af et komplet party outfit, i støvet rosa og creme mixed med luksuriøst sort og sølv, og er på hylderne fra september og frem til december 2012.

Jeg er faldet for denne smukke cremefarvet gravidskjorte med sølvkrave og sorte skinny jeans. Skjortens vidde gør det muligt at hive den op, når jeg skal amme og den lyse farve camouflerer eventuelle mælkepletter.

Jeg er ikke selv gravid, men ammer stadig, og her er Mamalicious også leveringsdygtig i pænt decideret nursing wear. Blandt andet denne enkle sort/hvide kjole, der sagtens kan lires op med  smykker, et bælte, en clutch og et par stiletter.

Fotos: Mamalicious

LINETTE SL WOVEN DRESS NF

Dette indlæg bringes i samarbejde med Mamalicious.


One thought on “Mamalicious / Christmas look

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

behind

sarah-profil2013

Sarah Kirkemann, PR Manager

33-årig Fru og mor til Alvin og Villum. Cand. mag. i Medievidenskab og Digital Kommunikation og er derudover uddannet indenfor Fashion Journalism, Fashion Promotion og Art Direction fra Central Saint Martins College of Art & Design i London. Besidder visuel fortællelyst og skriver om livsstil, mode og bolig.

Skærmbillede 2013-10-18 kl. 20.01.19

Jeg bidrager til

Mondays-living-cover

Jeg bidrager i

bolgiciouslookbook-cover

Jeg bidrager i

image